1.Programul de afiliati : Afaceri Prospere Pe Net
Afaceri cu produse digitale cu drepturi totale de revindere, programe sursa, carti, scripturi, templates, etc...

Ce inseamna un program de afiliati ?
O asociere, un parteneriat pentru a promova un produs/serviciu. Toate cheltuielie cu organizarea si contabilitatea afacerii revin celui care lanseaza programul de afiliere. Deci eu suport toate cheltuielile si riscul in caz de nereusita. Ceea ce trebuie sa faci tu este doar sa promovezi produsul/serviciul. Produsele pe care le promovez eu se inscriu in aceasta sfera a programelor sursa, programe de calculator, carti electronice despre afaceri si internet, HTML, etc..., scripturi, templates, gazduire situri,etc...

Inscrie-te in programul nostru de afiliati si vei cistiga 40% din ce produce situl pe care il voi face eu pentru tine. Toate cheltuielile si munca pentru a intretine acest site si contabilitatea afacerii o voi tine eu. Tu trebuie doar sa recomanzi situl prietenilor tai si sa-l promovezi pe internet. La sfirsitul fiecarei luni vei primi banii in cont.Vezi ca exemplu/model situl www.programe-sursa.com urmind linkul unde gasesti si alte amanunte despre astfel de afaceri:
Afaceri online cu produse digitale cu drepturi totale de revindere

Va astept cu sugestii si propuneri de colaborare.
Urmariti cu atentie acest site pentru ca in curind urmeaza noi propuneri de afaceri : afaceri online, afaceri digitale, noi pachete informationale, afaceri pe net, afaceri inteligente.
Afacerile cu programe sursa sunt o oportunitate excelenta si sunt la inceput , deci au un viitor de succes.
Afacerile cu produse digitale cu drepturi totale de revindere si drepturi private de marca au un trend crescator si vor deveni o industrie de produs bani pe net.
De aceea va indemn sa urmariti acest site, dorinta mea este sa construiesc cel mai complet site cu afaceri digitale online.

2.Programele sursa , din lista de programe
aflata pe coloana alaturata, cu drepturi
totale de revindere si drepturi private de marca,
pot fi achizitionate la un pret de 10 ori mai mare
decit cel din lista de preturi anuntata pentru
programele executabile.

3.Programele sursa , din lista de programe aflata pe coloana alaturata, cu drepturi simple de revindere in regim de franciza, pot fi achizitionate la un pret de 2 ori mai mare decit cel din lista de preturi anuntata pentru programele executabile si prin cedarea a 10% din incasari catre S.C. ANDORSIS S.R.L.

4.Programele sursa , din lista de programe aflata pe coloana alaturata, cu drepturi simple de revindere in regim de franciza, pot fi achizitionate si in conditii si pentru nevoi mai speciale, asa ca astept propuneri.Adresele de email pentru contact sunt urmatoarele :
andorsis@gmail.com si office.andorsis@yahoo.com
Ne puteti contacta la unul din telefoanele urmatoare :
Tel.fix 021/3356144 , Mobil 0745084714

O mentiune speciala despre achizitionarea programelor sursa: programele sursa pot fi de asemenea achizitionate
conform conditiilor detaliate in Afiliati
-Programul sursa este scris in limbajul Visual FoxPro

Adrese de contact :andorsis@gmail.com
office.andorsis@yahoo.com